Job & karriere


NY STILLING HOS SCANNINGSKLINIKKEN I BALLERUP

Sonograf (jordemorder) der vil skabe glæde og tryghed

Scanningsklinikken ApS, Ballerup

Til Scanningsklinikkens/JordmoderOrdningens afdeling i Ballerup.

Livet vokser i maven – en spændende periode med mange følelser og forventninger. Hos Scanningsklinikken tager vi os god tid ved hver scanning og lægger stor vægt på at gøre hver scanning til en unik og personlig oplevelse. Vi bidrager til at skabe tryghed og glæde – hele vejen gennem graviditeten. Lige nu søger vi nu en scanningsjordemoder til vores afdeling i Ballerup i WTC Healtcare Center. 

Hvis du er autoriseret jordemoder og har interesse i føtalmedicinsk ultralydsscanning, så vil vi rigtig gerne modtage din ansøgning.

Arbejd med alle typer af scanninger og alle typer gravide

Hos Scanningsklinikken står du for scanning af gravide i alle faser af graviditeten. Det vil være bl.a. tidlig tryghedsscanning, misdannelsesscanning, 3D/4D-scanning, mv.

I jobbet hos os bliver du mødt af forventningsfulde forældre og somme tider flere pårørende. Det giver dig en alsidig og fagligt udfordrende dag, hvor du tilpasser din kommunikation til det gravide par, så de får den bedst mulige oplevelse uanset, hvordan de foreløbig har oplevet graviditeten.

Fokus på de besøgende og empatisk formidler

Hos Scanningsklinikken lægger vi stor vægt på, at hver konsultation/scanning bliver en god og tryg oplevelse for det gravide par. Din passion for ultralydsscanning af gravide skal skinne igennem. Vi forventer, at du har let til smil, er empatisk og leverer fantastiske scanningsoplevelser.

En moderne scanningsklinik med fokus på fleksibilitet, faglighed og den nyeste teknologi

Du får stor frihed til at planlægge egen arbejdstid.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår med en attraktiv lønpakke, hvori pension og sundhedsforsikring indgår.

Vores klinikker er installeret med nyeste scanningsudstyr fra GE Healthcare.

Er du interesseret?

Skriv din ansøgning til: rikke@scanningsklinikken.dk. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Rikke Kristensen, på telefon 60 19 42 22. 

 


opfordrede ansøgninger
Hos Scanningsklinikken modtager vi altid gerne din uopfordrede ansøgning. Et krav for at din ansøgning vil blive taget i betragtning er, at du er uddannet jordemoder eller sygeplejerske og har erfaring med obstetrisk ultralydsscanning. Hos Scanningsklinikken stræber vi efter hver gang at levere den helt optimale scanningsoplevelse for det gravide par, der besøger Scanningsklinikken. Udover høje faglige krav stiller vi høje krav til din personlighed, og det er helt essentielt, at du er imødekommende, empatisk og brænder for at scanne. Det skal skinne helt igennem, at du elsker at scanne og præstere de optimale scanningsoplevelser.

Ser du dig selv som den helt rigtige kandidat til en stilling i en af Scanningsklinikkens afdelinger, modtager vi rigtig gerne din uopfordrede ansøgning. Vi kan tilbyde et spændende job, hvor du løbende vil få udviklet dine scanningskompetencer. Desuden en fleksibel tilrettelæggelse af din arbejdstid samt en attraktiv lønpakke.

Din ansøgning bedes sendt til:
info@scanningsklinikken.dk

Eller:
Scanningsklinikken 
​Att: Rikke Gaarn Kristensen
Skovvangen 42, 1. sal
6000 Kolding