Scanningsudstyr

I alle Scanningsklinikkens afdelinger anvender vi sidste nye scanningsudstyr. Voluson E8 fra GE Healthcare er en HighEnd ultralydsscanner, som kan præstere billeder og sekvenser helt i top. Med sidste nye teknologi kan vi bl.a. lave det populært kaldte NATURLIG 3D. Med HDlive kan man se nogle helt utrolige naturtro billeder af sit vidunder i maven.

Et professionelt scanningsudstyr kan imidlertid ikke stå alene. Scanningsklinikkens personel er uddannet i obstetrisk ultralydsscanning og trænet i både 2D- og 3D/4D-scanning, og vi kan derfor garantere dig en billedkvalitet helt i top i markedet.

Under scanningen er det muligt for den gravide samt pårørende at følge scanningen på en fjernsynsskærm, som er placeret i en behagelig højde for enden af briksen. Ved alle scanninger printes billeder samt at billeder og korte sekvenser gemmes på CD-rom. Ønskes billeder og korte sekvenser også gemt på et USB-stik, kan dette tilkøbes for 100 kr. Ud over billeder og korte sekvenser, bliver hele scanningen med speak ved nogle scanningsydelser gemt på DVD. Alt lige til at tage med hjem.