Nifty Test

Nifty Test er baseret på de nyeste fremskridt inden for ikke-invasiv prænatal test. Det er en nem og sikker blodprøvetest, der er afprøvet i videnskabelige undersøgelser for at vurdere risikoen for visse trisomier hos fosteret.

Nifty Test er en ikke-invasiv test, der vurderer risikoen for kromosomfejl, såsom Downs syndrom og fejl på kønskromosomerne (X,Y). Testen inkluderer mulighed for oplysning af fosterets køn. Testen gennemføres med en blodprøve taget fra den gravides arm, og der er derved ingen risiko for abort. Nifty Test giver en risikoberegning som også ses ved nakkefoldsscanning og double test. Blot er Nifty test mere præsis og finder > 99% af fostre med Downs syndrom. Dette med en falsk positiv rate på < 0,1% - dvs. hvor testen viser, at der er noget galt uden, at det er tilfældet.

Hvornår er det optimalt

Du skal være efter uge 10+0 for at testen kan foretages. Fra dette tidspunkt er der i overvejende tilfælde  tilstrækkeligt foster DNA i moderens blod til, at analysen kan gennemføres. Inden blodprøvetagningen vil der gennemføres en ultralydsscanning for at fastslå gestationslængde. Prøvesvar vil være klar efter ca. 10 dage og optimalt har du prøvesvaret inden din tid til nakkefoldsscanning på dit hjemsygehus.

Nifty Test kan også gennemføres senere (gennem resten af graviditeten). Har du fx fået en risikoberegning på sygehuset ved den kombinerede test, der gør dig urolig, kan du blot bestille tid til Nifty Test.

Sådan foregår det

Du ringer til os på tlf. 50 112 112 for informationer vedr. testen samt for bestilling af tid. Du vil blive scannet forud for blodprøvetagningen. Du vil blive grundig informeret om testen, og vi udfylder formularer med persondata, mv. Blodprøven sendes til analyse, og vi har prøvesvaret efter ca. 10 dage, hvor vi vil ringe dig op og informere om prøvesvaret. Herefter sendes prøvesvaret pr. mail til dig.

Læs mere om Nifty Test

www.niftytest.com

Læs brochure om Nifty Test PRO

Nifty Test PRO

Nifty Test PRO - KUN 4300 kr.

Måske tænker du, at det er dyrt. Da vi gennemfører et stort antal pr. år, har vi forhandlet os til en god aftale med BGI (firmaet bag Nifty test), så vi hos Scanningsklinikken kan udbyde testen til den billigste pris i Danmark.

BESTIL TID HER